Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själsöga inspererat svar.


Kråksång Haiku



Det vackra vita

vintervaken kråka vill

dansa stjärneljus




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-17 06:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det tror jag också kråkan vill!
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP