Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla mina dagar. (spegling)

Det har blivit dagar längre
nätter kortare
Ändå skyndar jag timmar att börja på nytt, på nytt.
Att gå.

Jag är tillåten att delta men ändå förbjuden. Förutom i drömmarna.
där flyger jag som förr.
Livet kortar sig, begränsar sig.

Jag beskar solnedgången och lätt knopparna
följa det nya ljusa.

Det är så det måste vara.

Mitt hjärtas grogrund av nya val.

Mina nya skor.

Även fast jag fortfarande dansar
barfota

Om sommaren då timmar står stilla och dagg.

Det trillar så lätt mellan mina blomblad.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-17 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP