Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
15 årig bröllopsdag i år!!


Än Än Än!



Jag har hopp
omkring min skuldra
fem önskningar har jag kvar


att bli hel
att vara hel
fem blir alltings svar

jag är din och
du är min
och vi är hjärtats lust

du för mig för kärleks skull
vidunderligt från kust till kust

Jag vill aldrig missa
ett leende från din mun
du är min och jag är din
vareviga sekund




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-20 22:08



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fint om kärlek som lever,
2010-02-21

  Suzy med punkterna
Fint om kärleken
2010-02-20

  Niclas Petersson VIP
Väldigt väldigt vackert. Kärlek! Grattis!
2010-02-20

  Niclas Petersson VIP
Väldigt väldigt vackert. Kärlek!
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP