Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Carina och du med MS som jag aldrig kommer i håg vad du heter, inget personligt, bara jag.


OlIkHeTeR


Men jag trodde jag var stark
innan
och jag mötte djup med himmel.

jag hade tovade tofflor
du bara strumpor

Jag trodde jag var stark

innan

du körde åt fel håll

med din rullstol.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-20 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP