Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suckar kvällsnöjd på väg i säng.

Jag har inga tankar skrivna

som dolda är för er

och inga känslor talande

som ni inte ser


Ändå fann jag mig väntande

som hinden inför skott

O om jag bara vänt mig om

ej bröstet för er blott


Men jag är en naken tingest

jag döljer ingenting

vill ni vet mer än så

sök Yrre
och bara ring

Jag är en enkel själ

inga dolda sagda ord

be mig att möta dig

och jag dukar mitt få fängda bord


Jag är blott en simpel själ

med kärlek i min mitt

Hos mig kan man finna ådrorna och

ordet som är fritt

Så skriv du poet med

allt som du har
Orden och äran jag lovar

du har kvar

Jag är blott en läsare som

skriver då och då

mina ord kära poet vän

är allt från mig som du kan få.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-02-21 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP