Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite trams innan jag törnar in...




Loppans eleganta dans

Melodi: "Klas Klättermus"


Jag är en liten loppa
jag hoppar som i trans
för mig kan ingen stoppa
se blott på min balans
Jag kommer från Barbados
har dansen i mitt blod
Nu får du snart en hejdos
av oförfalskat mod...
Hoppeloppanlej!

Du tänker på en bergsmus
när denna sång du hör
Hör opp nu med ditt märgrus
skåda en god charmör
Du aldrig, ej tillförne
en bättre skådat har...
Här är för mycket törne
jag tror jag hemåt far -
Hoppeloppanlej!

Men båten har fått boghål
hur ska nu detta gå
Jag väntar på en fogskål
med mången lus - hallå
Min mat försvann åt fanken
jag i en mardröm bor
men ändå i den tanken
jag drömmer blott amour...
Hoppeloppanlej!

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-22 14:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan tyvärr inte melodin men det gick bra och läsa ändå:)
Hoppeloppanlej på dig!!
2010-02-22

  Monika A Mirsch VIP
got och bra i vårkällsskymningen och musiskt
2010-02-22

  Carola Zettergren
:):) Hihi... det vore attans kul att höra dig sjunga den här!!! Som du får till det!
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP