Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterväntan, kom hem.


Jag ringer dig om morgonen. Du jobbar natt och jag
berättar hur kallt det är och att Ludde
vaknat av skogsmaskinerna.

Du är ingen man bland Gudar.

Men jag har din röst ytterst i fingertopparna och
jag har ditt leende inmurat i hjärtat och jag har
dig tidigt en vardagsmorgon.

För mig är du stor ibland Män.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 506 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-24 06:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"jag har din röst ytterst i fingertopparna"

levandekänsla!
2010-02-27

  Lavinia Röd
Riktig kärlek låter det som! Härligt berättat! ;)
2010-02-24

  lyckeli
kärlek, kärlek och gott smakar det!
2010-02-24

    ej medlem längre
ah. vilken kärleksförklaring! större än de största!
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP