Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppbrott med ett lättat ok på axlarna


känn ingen skuld
när ditt närhetsberonde
kvävt något som inte riktigt fanns

har aldig älskat någon
så som jag inte älskade dig heller




Fri vers av carimba
Läst 410 gånger
Publicerad 2005-11-01 22:55



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
så bra så bra så bra!!! och avslutningen är ännu bättre :)
2005-11-03

  crim24
Konkret form av frihet. Bra dikt där rörelsen i orde får symbolysera rörelsen i de ordens kontradiktion/ Crim
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

carimba