Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön i hopplösheten

Gud,

det är väldigt svårt just nu med det mesta
Allting står och stampar och inget kommer loss
Sorgen och saknaden efter min älskade finns
och det är alldeles i sin ordning, men den förlamar

Kan du hjälpa mig att hantera den lite bättre
och få mig att vara en bättre far för mina barn
Jag erbjuder ju inget större stöd och styrka
Det är så svårt att jag behöver all hjälp

Jag vet att jag har mycket att vara tacksam för
Hjälp mig att minnas det så jag kan komma loss
ur den här mellanlivsperioden utan att fastna
Ibland känner jag en lätt panik över det

Hjälp mig att famna det nya livet och att
samtidigt minnas det gamla med hopp och kärlek
Och hjälp mina barn att finna sig själva igen
Det sista är det viktigaste av allt.




Fri vers av Cinemiracle
Läst 456 gånger
Publicerad 2005-11-02 10:42



Bookmark and Share


  Rublev
Gud: ”Operation pågår. Min leende visdom arbetar i ditt undermedvetna. Min kärlek smyger otämjd omkring... vakar över dig och dina barn. Lirkar och leder...”


.
2005-11-04

  rebecca d VIP
Han hör dig... Han älskar dig...Han älskar hjälpa dig...speciellt när du behöver hjälp med allt (... mottaglig...)...Han vet hur svårt du har det...
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle