Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning till min man och vår 15 åriga bröllopsdag.


15 år....fortfarande.



Det är när jag halvslumrar som
du täcker molnen och skapar
kväll
Det är när jag famlar som jag

räcker dig

som ett trygghets monument

över mitt liv.

Jag tänker att du alltid
när jag är rädd

eller sjuk tänker jag
räcker mig

som en båt som sakta sniglar sig utan skum i fören

når du
vill att alltid

möta mig längst myrblomster
jag har offrat mig själv
som







Du.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-26 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP