Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två haiku


Töspår hoppar till

vidsynt harapalt möter

backgrå vintertid



gömmer milspår till

gråsparv tisslar lögnspår där

tomten gömmer sig




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-26 20:59



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Åtgärdat, tack snälla du!!
2010-02-26

  lodjuret/seglare VIP
dubbelhaikun känns ändå som det skulle behövas ett mellanrum någonstans i mellanrummet i mitten...
annars finare än nymalt kaffi
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP