Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser långt utöver.



För vi riktar längtorna

långt under sensnö skare

Om min nakna kropp


Skarpare

Än ord.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-27 19:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rader som
gör lycklig
en älskare
av ord
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP