Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåliga förhållanden är som slokande blad...




Slå rot

 

Vi slog rot

Vi slog rot men började aldrig växa

 

Precis som krukväxterna i bakrummet som levde fastän de slokade

Kanske de kände av deras herrar

 

Ibland finns död för nära

Så att man vill gripa tag i livet en kort sekund till och inte släppa taget

 

Vem är det som till slut ger upp?

Livet, döden eller dess spel...

 

 

Eller allt de andra...

 




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-28 10:55



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ger många tankar kring detta om det som aldrig får växa och blomma ut, som inte får rätt ljus och näring!
2010-02-28

  Larz Gustafsson VIP
En adekvat illustration.
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75