Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon Frida, I morgon!



Jag har timmar kvar att räkna
timmar.

Jag har doft av Lavendel på ditt rum och jag satte en
nalle på din säng.

Om två dagar kan jag borra ner mitt huvud i din kudde
och veta att den fylls igen.

Och väntar, inget mer.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-28 12:27



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fylls av dofter av längtan och väntan här som ligger tätt över örngottet !
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP