Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vaknade du igår?

 

Hur vaknade du igår?

 

Var du varm

eller

kall

som mot slutet?

 

Var vintern dig nära

eller

hade du förskingrat gosselynnet till dina läppar?

 

Små taggar gör dig ont

Kallas de moderskärlekens frånvaro?

 

 

 

Jag ser din nacke där du går över gatan

 

 

 

Den är så tyst

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-02 21:20



Bookmark and Share


  blaite
Borde ju fan ha kommenterats vid det här laget va ere för fel på männskligheten.
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75