Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tråd





röda tråd
följa efter
fela färre
fälla
följa före
falla efter


som ett av dina hårstån
jag lindar om mitt finger

en mungipa, en ögonvrå




leka tafatt
eller beveka ett något tafatt
beslut


jag bestämmer här och nu
jag vill bli din fru















Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-02 21:21



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Underbara människa som skriver underbara dikter.
2010-03-03

  wayward - taiga
"ja, jag vill bli din fru!" :D

fingrar i risgrynspåsen, och vimplar och duttar med finskorna.

p&k
2010-03-03

    ej medlem längre
genomgott!
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson