Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ack ljuva semester, du är bara en ouppnåelig dröm

 

det är nog visst och sant 

jag är innerligt trött

när jag inte jobbar fyller tankar om jobb min tid

ja till och med när jag borde drömma så finner jag ingen ro

 

jag tystnar

jag har inget att säga

 

jag behöver vila ut 

en semester det är vad jag behöver nu

 

tidlösa dagar så jag kan  fantisera och drömma

tid att tänka fria tankar

inte bara på vikariat och räkningar och sådant som måste köpas

 

vad finns det mer i livet?

 

jag behöver tid att bara vara

så att glädjen kan vända åter

 

det är nog visst och sant 

själen gråter

 




Fri vers av Trädflickan
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-02 23:08



Bookmark and Share


    johanni
Men när den väl är dår. Så skönt du ska få. Å vem vet, du kanske kan få några dagar ledighet snart
2010-03-03

  Gawain
Aj så sant, så illa. Semester är nästan viktigare än vatten och bröd, det på vilket man lever större delen av året. Man överlever, men knappt..
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan