Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotot: eget


- och det vart ljus -




det blåa himmelsljuset

den vita snödagern

den gröna granlystern

det gråa björkskimret

den gula talgoxlystern

det blåa mesblänket

den bruna shersminglansen

den goda nimbusen


i denna vårens Dag




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-05 09:53



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Och vilket ljus sen!
2010-03-09

  erkki
Många förbannar vintern, väntar.

Vissa njuter av den. Så här!

Härligt!
2010-03-08

    Annika J
Underbart med alla färger! Talgoxlyster, mesblänk, nyord som synliggör våren.
2010-03-05

    papillon
Mmmm - och i bakgrunden slamrar hackspettarna.........
2010-03-05

  Eva Helene VIP
Vilken färgsprakande symfoni! Tack!
2010-03-05

  Catharina Edin VIP
Åh så härligt!
2010-03-05

    Max Poisé
värmande sällsamt!
2010-03-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
En så fint färgrik drillande vårdikt
gör mig glad
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP