Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget gott som inte har något ont med sig - eller om det var tvärtom... ;-)




Kvällens aforism (5/3)

 

I avsaknad av fjernsyn

blir man högst vidsynt...






Övriga genrer (Aforism) av Caprice! VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-05 21:47



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
ABSOLUT!!!
2010-03-05

    ej medlem längre
Ja men visst! hehe
2010-03-05

  Måna N. Berger
Japp! Där satt den!
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP