Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets vakan

 

 

Ibland gör sig drömmarna till gestalter

Stolpar omkring på långa okoncentrerade ben med pjäxor av skuld

Så virkar hjärnan en mantel till dem

Av stål som kan läggas på verkligheten

Jag vet inte

Men jag vaknar aldrig då det händer...

 

Fingrar stretar efter liv

Efter riktig verklighet uppstigen ur drömmars sumpmarker

 

Liv

Vakandes övervakar de drömmars irrfärder i landskap av årtusenden

 

Och ruskar försynt på sitt huvud...




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-08 10:42



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Jaa! mycket bra!
2010-03-11

    ej medlem längre
här är du i toppform.
mkt bra skrivet. applåd!
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75