Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Feminine form of the Late Latin name Seraphinus (...) The seraphim were an order of angels, described by Isaiah in the Bible as having six wings each. This was the name of a 13th-century Italian saint who made clothes for the poor.


Seraphina

Spring flicka spring
upp mot himlen på dina smala ben
Du tvekar trots att du gjort det förr
spring, bara spring

Upp mot himlen
flyg flicka flyg
Jorden är alldeles för kall
och molnen bara ännu en illusion

På dina vita vingar
upp mot himlen, flyg!
Se ljuset som ler ovanför
Spring flicka spring

Lämna misären nedanför
Upp mot himlen färdas du
på dina smala ben
På dina vita vingar, flyg!




Fri vers av Ummm~oh~yeah
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-08 20:37



Bookmark and Share


    Stormöga
fiiin <3
2010-03-10

  Katinka VIP
Jättebra, inspirerande och välskriven dikt.
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ummm~oh~yeah
Ummm~oh~yeah