Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknadens fönster


Frostrosorna fäster och beslöjar
andedräktens ordlösa vilsenhet




Fri vers av Almagrundet
Läst 545 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-09 01:58



Bookmark and Share


    Jnåt
i detta fönster saknar jag inget mer.
2010-03-14

  rebecca d
håller med nedanstående...skirt också!
2010-03-09

    ej medlem längre
sant och vackert.

med den bilden är rad två fullt tillräckligt för mig, rad ett finns i bilden...

himlasnyggt!
2010-03-09

  Johan Bergstjärna VIP
men man måste också våga vara i tystnaden, bortom alla ord ord ord
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet