Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid dagens slut....


Kontraster


Auror i vitt
omger kvistarna
skogen doftar pors
trots påtvingad sömn

kylans intensitet
håller solen på avstånd
som trotsigt
genomlyser dagen

kupade händers frusenhet
tillgodogör sig värmen
från din empati

så låt skymningen
i stearinljusets fladder
tillmötesgå mörkrets krav

och i stundens blå minuter
tänker vi envist
på våren.


© Karin D




Fri vers av Karin D
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-14 15:05



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Mycket fint!
Javisst, vi måste envist hålla fast vid hoppet - våren! Suveränt slut!
2010-03-14

  Quasimodo
Vackert i konstraster mellan vintersömn och blå minuter av vårlängtan!!
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D