Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inre kaos


Röd Höst



Som härdat stål
döljande
rödglödgad kärna

söker jag en ren punkt
mellan skeendenas
svartvita kontraster

i vredesögat
bultar stormen vilt

men i mittens lugn
förblir målet och insikten.



© Karin D





Fri vers av Karin D
Läst 423 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-04 16:59



Bookmark and Share


    Maria Silvia
Den här texten biter. Får mig att tänka till
Kram Maria
2010-11-06

  aol
gillas ditt lugn mitt i kaos
2010-02-04

  Kristina Wallbing
Detta tycker jag om. Särskilt slutraderna. Men också bilden av att "söka en ren punkt"... den slår an något i mig.
2009-11-17

  Quasimodo
Fint i kaos och oroliga känslor, att i mittens mitt är ytan stilla och orörd !!!
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D