Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..om djupen i människan...


Havsstormar

Likt en siren
lockar hon själen
söker djupen under

hemligheter du dolt
öppnas likt gråtkaskader
som ett barns

du blottar din själs utsatthet
för ett väsen av förvirring
ändock tar hon din själ
till himmelska marker
och allt bortom

Hon är din Yin
du hennes Yang


Så ske ödets vilja.



© Karin Dahlin




Fri vers av Karin D
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-02 22:44



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Mycket fint Karin!
Jag skulle dock korta av:
"som på ett litet barn" till
"som ett barns"...

Slutet är suveränt!
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D