Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..att det förflutna hinner ikapp oss... (spontanvers)


Ibland är det så...

Du skriver om ditt kaotiska liv

Jag pratar om friheten
att ta avstånd från det förflutna

tänka i nya banor
inte begränsa sig till
den gamla smutsiga härden
utan våga se
en annorlunda framtid

att kasta sig utför stupen
där skräcken råder
har vi redan genomlevt
det gav oss insikt

för att sedan i eftertanken
hamna på mjuk mossbädd
där du ser det redan passerade
som en varm flod
av svalt vatten och smärta

men floder rinner vidare
i sin kamp mot friska vatten

se, lär av det förgångna
men fastna inte i strömmarna.

(c) Karin D




Fri vers av Karin D
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-18 00:57



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Vekligen tydlig i sitt budskap och härlig att läsa, innehåller ju både gråt och hopp.
2013-12-10

  aol
verkligen en sann fin skrift vännen,
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D