Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förändringar


Framåt igen…



Framtiden är
årstidströtta blad
med ärriga mönster
inristade i obsidian
och marmor
skrivna i vrede
över ändlösa stormar


framtidens villkor
tycks fyllda av mummel
från bottenlösa brunnar

där virvlarna lär oss
att det som övervunnits
öppnar nya vägar
mot insikt.



© Karin Dahlin




Fri vers av Karin D
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-04 17:01



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Du kan Karin, formulera orden så de tar sig rakt in och väcker många tankar.
2013-12-10

  Quasimodo
En dikt med insikt för insiktens tveklösa vara !!!
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D