Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
grå vinterdagar


Råljus




Vintern kommer
med nya lockrop

tillförsikt är eldtrådar
när november väller in

metallgrått regn ger
skiftande nyanser
av årstidens matta ljus

i framtidens dimension
vilar våren
och med trotsigt glöd
tar dagen avsked.


© Karin D




Fri vers av Karin D
Läst 368 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-14 15:08



Bookmark and Share


  Carsten
Väldigt bra! Goda bilder av årstidsväxlingarna, som här tycks gå i och ut i varandra. Smidigt och vackert språk.

/Carsten
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D