Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

introvert





i en mage
i en människa
i ett landskap
ligger ena änden av
en liten stund

den andra
leder ut








Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-16 19:48



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
jag tycker oerhört mycket om det här, det är som att vara havande
2010-03-18

  Quasimodo
Fint för det som skapas i varje stund vi är, för det som som ges ur det och leder oss vidare!!
2010-03-18

  Per Teofilusson
effektivt och filosofiskt (skulle jag aldrig sagt med mun). Jag har aldrig tänkt det så, och visst - bilden är självklar.
2010-03-16

  Fredrik Stillesjö
Hej Maria!

Kanske leder den ut dit vi alltid letar... Gillar. Hälsar vännen Fredrik
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson