Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innovation





handleden gick rakt genom kroppen
och fångade något på andra sidan


den förundran som infann sej fastnade i hålet
men glömde
vad det var som

vaddå?



akrobatik kan alltid vara
en lösning








Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-16 19:56



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:)SNYGGSNYGGT!!!
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson