Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskuren


inga telefonsamtal
ringer man någon är telesvaret inkopplat
helg som söcken

TV tronar svart
påtagligt död
men ännu köper jag
bilagan...

webb-TV blir jobbigt i längden

jag börjar tröttna på
radion

där ser jag inga snyggingar...

bara klagan, spott och spe
trots att våren gjort entré

men

min senaste vårdikt
finns i senaste Nyhetsbrevet
(på jobbet)

alltid något...




Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-18 21:07



Bookmark and Share


  Quasimodo
När TV-en är död så blir det väl mer skapat här, hoppas jag !!
2010-03-19

  Carola Zettergren
SUPERDUNDERSNYGGT!!!!
2010-03-19

  Måna N. Berger
Grattis! Och om TV:n är stendöd får du gå ut i vårsolen och spana in snyggingar på stan!
2010-03-18

  erkki
Grattis till publiceringen!
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP