Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trilogi






.introvert


i en mage
i en människa
i ett landskap
ligger ena änden av
en liten stund

den andra
leder ut.






.innovation


handleden gick rakt genom kroppen
och fångade något på andra sidan


den förundran som infann sej fastnade i hålet
men glömde
vad det var som

vaddå?



akrobatik kan alltid vara
en lösning.





.inlevelse


och i dina händer
finner jag vecken
där jag kan vika
in mina fingrar.









Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 873 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2010-03-18 21:09



Bookmark and Share


  Rachel Roth
tycker om
2010-04-23

  TraciHair
spännade språk! och fina känslor som gror i maggropen
2010-04-04

  Rakel Lorner
Tillit, hopp och närvaro i denna serie. Samspel mellan en människa och en annan. Det värmer fint, enbart att läsa om det.
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson