Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... idag klockan 17.32 - passa på ...<br /><br /> Fotot: eget<br>


Jag Dagjämnan




Jag Dagjämnan


stillnar

 
mellan väst och öst
mellan norrsken och sydost
mellan jordemor och himmelfamn


mellan azurblå och magmaglöd
mellan kropp och själ
mellan liv och död


jag kysser dig




Fri vers (Fri form) av Monika A Mirsch VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-20 09:31



Bookmark and Share


  Nanna X
vacker besvärjelse! varde vår!
2010-03-21

    Annika J
Ja, visst kan man bli förälskad i vårdagjämningen!
Glad så man kysser livet!
Rolig dikt!
2010-03-20

    ej medlem längre
Tack för att du påminer mig om en viktig dag som denna. Riktigt pampigt skriver du och det är rätt!
2010-03-20

  Eva Helene VIP
Tjusigt på denna vidunderliga dag!
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP