Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svårt besviken vid dagens första titt ut genom fönstret...




Snö snö snö...

Melodi: "Nu ska vi opp, opp, opp"


Här kommer snö snö snö
trots att vi kände stor lycka vid tö tö tö
frö frö frö
ändå gror fast man kanske har trott
det skull' dö dö dö

Nyss smälte is is is
och man fick känna av våren en bris bris bris
spis spis spis
blir nog lamm när som påsken snart nalkas
med ris ris ris

Dock kommer våren varje år
sinnet blir lätt, känns som en sprätt
men Bores jättetunga spår
oss tynger vart vi än går

Vi vill ha vår vår vår
fåglar som häckar och ej fäller tår tår tår
lår lår lår
vill avtäckas och fritt må sen svaja
vårt hår hår hår...




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-21 12:51



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Denna sitter ju fint att liksom sitta och gnola på nu när snöfallet avancerat från ofantligt, till en helt sanslöst galen snöstorm!!!:)
2010-03-21

    ej medlem längre
Sicken härlig snötrallarlåt du skrivit här:)
Toppen!
2010-03-21

  Elaine.S VIP
En färsk väderleksrapport från ett landskap som just nu njuter
av +9 grader...det finns hopp vännen , håll ut!!

Helt underbar liten visa som trots sitt snöiga innehåll
fick mig att sitta här och gnola lite på din visa...
2010-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Den här snön påskyndar bara smältningen av den som redan låg på marken.
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP