Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn


Det regnar ute,det spöregnar
Det är inte så vanligt
här brukar solen skina,och fåglarna kvittra.
Vädret har ändrast precis som inom mig själv
det regnar ute..som när mina tårar rinner.
De rinner som en flod
sakta men säkert,de tar aldrig slut.

Det är dystert ute,ingen vill ut
alla stannar hemma hos var för sig själva.
Jag är alltid ensam det spelar ingen roll
om det regnar eller om solen skiner.
För mig kvittar det.
Inom mig är det mörkt,som en kolsvart natt

En mörk natt
då det är kallt,man fryser man vill ha värme
Då man hör alla underliga ljud,man blir rädd
man vill hem...till någons famn
Man vill känna kärlek och trygghet
så känns det inom Mig.




Fri vers av Manal
Läst 319 gånger
Publicerad 2004-06-29 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal