Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- bilden tagen av mormor -<br> Fotot: eget


i väntan på de minsta



i grodyngeldoft
vi väntar på de gröna
kvak i varningsrop




Bunden vers (Haiku) av Monika A Mirsch VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-03-28 10:59



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Människan måste få gå upp i något. Det tycker jag du visar på ett vackert sätt här.
2010-03-30

  Caprice! VIP
Kepsarnas riktning
avslöjar förväntans stund
lekblandat fokus

Jo, mormor är ingen dålig plåtare. ;-)

Och haikun är mysig.
2010-03-30

    Annika J
Fint fångar du ett stort äventyr i haikuns strama form!
2010-03-28

    Bodil Sandberg
Mormor är onekligen en duktig fotograf ..så härligt fångat i stundens lek och lust!!!tack för bild och suveränt fin haiku!!!
2010-03-28

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så finstämd bildrik vårhaiku med foto.
Gladglädje
2010-03-28

  Ingela Svenson VIP
åh så sött!
2010-03-28

  Catharina Edin VIP
Gullig haiku!
2010-03-28

  Eva Helene VIP
Underbar haiku och så fin bild därtill! (Så även presentationsbilden)
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP