Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krypen

 

 

 

Suttit en evighet

På alla fyra för att inte behöva gå

 

 

 

Så börjar festen...

 

 

 

Med alla de andra krypen

 

 




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-09 21:28



Bookmark and Share


  aol
ruggigt bra, gillas vilken rext
2010-04-16

  blaite
Två ruggigt bra skrivna texter jag bokmärkte den ena. Okej
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75