Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... natten lider ... kvinnan kvider ...




nattfasor



blodet hackar
svetten lackar

drömmer är vaken
i tankarna naken

jobbet jag lämnat
förtroendet rämnat

kränkande källa
bolstret en fälla

mardrömsdjävlar
lägret lotsar

rakt in i helvete




Bunden vers (Rim) av Monika A Mirsch VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-01 00:39



Bookmark and Share


    Annika J
Du skildrar en mardröm, just så kaotisk som den blir när livet anfaller och tar hjälp av natten!
2010-04-01

  kärleks ängel
underbar natt med känsla att alla nerver var närvarande!
2010-04-01

  Berit Robin Lagerholm VIP
Men aj aj aj
Sicken nattnatt
men idag solen skiner
och önskar dig en riktigt fin en
2010-04-01

    Bodil Sandberg
uschanemej stackars dej en sådan natt så fruktansvärd
- här får du en bukett jasminer och hoppas solen skiner
på dig i den nya dag hoppas jag...här är det hagel o grått

påtagligt gripande mörkt och starkt skriftat kraaam
2010-04-01

  stenen/ Yv Ericsson
Detta känns som en riktig "övergångsnatt"! Fylld av svett hackande blod och tankar. Otroligt bra beskrivet i få meningar!
2010-04-01

  Eva Helene VIP
Precis så! Och ingen nåd gives förrän morgonen gryr . . .
2010-04-01

  Catharina Edin VIP
Vilken jobbig natt du så resolut beskriver.
2010-04-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Farligheter
rysligheter
öppna fönstren
gör korsdrag
låt dem försvinna
i ett sånt drag...
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP