Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är vår...

 

 

 

Spår på is

 

Når botten

 

Möter sten

 

Och på vägen

 

Ett helt universum

 

 

Det är vår...




Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-02 00:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mystik
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75