(Förlorad på havet)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 (Förlorad på havet)




"SæGLÓPUR"


("Sæglópur" från Takk... det femte studioalbumet av det isländska bandet Sigur Rós)

 

 

 

 

-Mellan dröm och verklighet

glider skaldens själ

 

på pergament med

varje bokstav dras

med bläck av blod gjort,

 

leken tål

detta bläckhorn som är livet

 

änglars tår

är havets hemlighet

 

förlorad

 

- sökande efter kärleken ...

 

 

 

 

© Havsbris/2010




Fri vers av Havsbris
Läst 691 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2010-04-02 05:53



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Lysande briljant poesi!
2014-11-24

  Anna*
Dikten är underbar men videon är läskig, hemsk...
2010-10-11

  issac.a.m
underbart....
2010-04-08

  Sunlight
Underbar poesi, strålande skrivet!
2010-04-05

  anits VIP
Underbart berörande poesi
2010-04-03

  Glensan
Oj va fint vacker skrivet
2010-04-03

  ~~*MariamAurore*~~
Underbart skaldat vännen

ha en fin påsk

kram från mej
2010-04-02

  Havsbris
Mina lojala och vackra vänner ;o)))))))))))
För er och de som kan komma eller inte,
önskar er det bästa,

tack och glad
Påsk <3<3<3

POK,
Hbris ;o))))
2010-04-02

  aol
tack för varje dag
2010-04-02

  Water VIP
"Detta bläckhorn som är livet".....vilken tänkvärd sinnesbild
2010-04-02

  tom boreland
gränslandsdikt
2010-04-02

  Quasimodo
Ger en skön bild och känsla för det mellan drömmar och verklighet, vårt sökande och väntan på kärleken !!
2010-04-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Nu här igen!
Välkommen Vän!
Med orden, som så
gott rinner ut, utan
Dig vi brinner ju ut,
tur att Du Älskade är här
till slut, och med en så skön
återdebut och GLAD PÅSK!
********************
2010-04-02

  Eva Langrath VIP
Magi att möta en ny dag med Tack.
2010-04-02

    ej medlem längre
En stämnng av forntid, magi och mystik i din vackra dikt.
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Havsbris
Havsbris