Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förutfattade meningar är skit...


Se till mig som liten är



som liten var jag blyg och folk var blinda
för de såg mig som kaxig,
jag var högfärdig med attitydproblem
sa de
men titta på mig
så ser ni vad det är jag har att dölja
jag kan inte alltid vara den starka
jag har en förflutet också som måste vårdas
kommer ni någonsin att förstå

?

kapitel 22 i mitt liv
blev inte som jag hade tänkt mig
plötsligt står jag här
vuxen och helt oförmögen
att ta hand om mig själv
jag får ofta höra att jag är stark
men se på mig så ser ni att jag fortfarande är
en liten tjej
som inte vågar följa steget ut
jag är så rädd för att drunkna
i mörka minnen, förträngda minuter



jag kan inte alltid vara den starka
jag har en förflutet också som måste vårdas
kommer ni någonsin att förstå




Fri vers av Mikkiz
Läst 231 gånger
Publicerad 2005-11-07 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz