Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skolkatalogen

i skolkatalogen

bakom allt smink

bortom det där leendet

   finns en oro

 

för i skolkatalogen

framför någon annan

på främsta raden

   sitter djävulen

 

 




Fri vers av Mikkiz
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-03 09:44



Bookmark and Share


  Just Emotions
känns väl igen.. bra beskrivet!
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz