Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än sen då?

på löpsedeln står det

att rännstenen åter ska rensas

 

jaha vadå liksom sen..vad händer?

 

paris hilton än sen då

kan hon heala

världens ände

utan att förbli ett ytskikt

?

 

jag bara frågar

hur många själar

hur många liv

sitter inspärrade i kroppar

som rutar in kampen mot gott och ont

 

hur många som helst

fråga mig

vem jag är

eller vad jag gör

 

jag kanske inte kan svara

för jag har

fullt upp med att

fråga mig själv 

 

hur många behöver gå till spillo

?

 

gråa stenar, blåa moln

än sen då

vad händer

 

när världen faller och

stenarna inte längre går att vända på

 

kunde jag så skulle jag

fråga dig

vad tycker du

 

om att  

rännstenen åter ska rensas




Fri vers av Mikkiz
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-26 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz