Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det börjar...nu...

i drömmar

kan man bara finna skuggor

av det förflutna

drömmar i sig

är inte på riktigt

 

nattsvarta skuggor

får dig

att fly

från dina drömmar

men dessa måste förlösas

för att få liv

 

om du bara visste

att livet...

...det börjar

 

nu




Fri vers av Mikkiz
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-23 20:02



Bookmark and Share


  Ronny Berk
eftertänksamt ordat, ja !
2015-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz