Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossat glas

Detta vet du ingenting om men jag kommer alltid att älska dig

jag sa sist vi sågs

att du är historia

att du inte är någon speciell längre

 

om du bara hade vetat vilken stor lögn det var

och hur hårt det var att säga det

till dig

Whatever, sa du och låtsades som allt var bra så

men det kanske var lika bra

för hur hade jag annars kunnat förklara

att jag föll ihop som krossat glas

miljoner partiklar

rakt ner i marken

försök förstå

att mina ord är inte alltid sanna

 

för jag vågar inte vara ärlig mot mig själv




Fri vers av Mikkiz
Läst 385 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-24 23:47



Bookmark and Share


  the_Misery13
Där har man varit, för många gånger känns det som.
Det är bra känsla i den här dikten, mig gillar!
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz