Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är ingen dikt i sig.. Detta.. är vad som är kvar av mig..


Bikt

jag kan se mina vackra ögon

jag har ett väluppfostrat sätt

jag är rolig

och uppfattas ibland som smart

jag tänker ofta djupa tankar

som skulle få Aristoteles

att blekna i jämförelse

jag är poesimissbrukare

djurvän och en filantrop

som bara råkar vara lite skygg

 jag vill alla människor väl

speciellt de som hamnat

                        outside the box

 

 

men om jag nu

vet om allt detta

varför ser jag mig själv då

som något som inte är värt vatten?

 

 




Fri vers av Mikkiz
Läst 383 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-03 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz