Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...jag är bara motsatsen

till bilden du ser...

...när du ser dig själv i spegeln

 




För vem eller vilka?

jag har tagit samma vända

om igen runt stan

är man van kan man låtsas som det regnar

men jag finner ingenting attraktivt i det

 

samma visa

     all over

igen och jag låtsas inte veta var asfalten tar mig

för jag finner inget av värde i det

 

jag har gått på dessa gatstenar

så många gånger nu

men jag finner ingen kärlek i det

 

för vilka eller vem

speglar vi kärlek

?

när den enda bild vi bryr oss om

är vår egen

?

 

 

 




Fri vers av Mikkiz
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-31 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikkiz
Mikkiz