Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... isen går bryggan består ...<br> Fotot: eget


I snösmältningstider

 

i väntan på islossningen

bryggan spränger
isgaller

guppande sommarlivet
börjar

vågorna friar
isbojor

vattnet dansar
i vindens sång

själen stiger mot skyn

vågornas smek
bjuder på lek i
sängkammarspegeln




Fri vers av Monika A Mirsch VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-06 09:58



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
en vår som leder
till en sensuell
avrundning...
fint!
2010-04-06

  Baystream
ljuvlig! :)
2010-04-06

  Catharina Edin VIP
Vilket underbart och underfundigt slut!
2010-04-06

  Eva Helene VIP
Obändiga krafter kommer loss. Lätt och lekande beskrivet.
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP