Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotot: eget


lillaordet



oskyldigt sparkad
av ett tramp
lillaordet
ligger i kvav
under bordet
hjärtat sjunker
och nu är hon sned

jag skall tala fram
det lilla ordet
jag skall pillra upp
det lilla skalet
tala till
det falna hjärtat
tala bort
hennes hjälplöshet

jag skall tala fram
det lillaordet

 

bild: eget foto: ekens blad, dikten nyred. 9.3.2020

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Monika A Mirsch VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-07 02:58



Bookmark and Share


  Smörblomma
Åh, så ömt och fint! Vackert och rörande.
2010-04-20

  Eva Helene VIP
Lillaordet som du så varsamt och ömt ställer på fötter. Fint!
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP