Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet vrider runt sin axel

 

Jag är tyngdheten i jorden

Jag är fjäderlätt

Jag har inte ätit något

Men känner mig så mätt

 

Jag har gått till världens ände

Jag har börjat om igen

Jag har ingenting att säga

Men ändå gråtit törstens vän

 

Rund är jorden

Vit är månen

Luften känns så svart och fri

Livet vrider runt sin axel

Tanken flyter stumt bredvid




Bunden vers (Rim) av Jazz-75
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-07 10:43



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Bra rimmat!
2010-04-27

  Paulus Johannes Allaverdi
jättebra!!
2010-04-07

  Quasimodo
Livsströmmer igenom och tätt intill, fint !!
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75